Η πηγή των μουσικών οργάνων

DSC_0158 Μουσικά όργανα από οποιοδήποτε ξύλο επιθυμείτε σε τελειωμένη ή ημιτελή μορφή για να το φτιάξετε μόνοι σας.

Σκαφάκια για λύρες - λαούτα - μαντολίνα - μπουζούκια - τζουράδες - μπαγλαμάδες κλπ.

Ντόγες για την κατασκευή του σκάφους μπουζούκι, λαούτο, τζουρά από μουριά, ελιά, καρυδιά, παλίσανδρο, κελεμπέκι, τριανταφυλλιά και έβενο.

Ακόμα καλούπια για όλα τα προαναφερθέντα όργανα και την δυνατότητα κατασκευής για ό, τι καλούπι ή σκαφάκι επιθυμείτε. Επίσης ταστιέρες από έβενο – παλίσσανδρο - βέγκε χαραγμένες σε μηχάνημα ακριβείας για το μέγιστο αποτέλεσμα και την καλύτερη απόδοση του οργάνου.

DSC_0158 Καπάκια από κέδρο Λιβάνου (φοινίκη ή κατράνη όπως συνηθίζεται να λέγεται στην Κρήτη) για όλα τα όργανα.

Για αντοχή στο χρόνο διαθέτουμε βέργα από ανθρακονήματα (carbon) για μάνικο. Να είστε σίγουροι ότι το όργανο που θα φτιάξετε ή που θα αγοράσετε από εμάς δεν πρόκειται να σκεβρώσει ποτέ.

Το carbon είναι ένα εγγυημένο και πανάλαφρο υλικό που χρησιμοποιείται στην φόρμουλα 1, στη ναυπηγική, στην αεροπορία και γενικά στις κατασκευές που χρειάζονται μεγάλες αντοχές και μικρό βάρος.

Διαθέτουμε έτοιμο μάνικο για μπουζούκια τρίχορδα- τετράχορδα για λαούτα - τζουράδες με ενσωματωμένη βέργα από ανθρακονήματα. Για τον καλοπισμό, ξύλινες φιγούρες και τρύπες από ξύλο ελιάς για μπουζούκια, και ξύλα αν θέλετε να τις φτιάξετε μόνοι σας.

Όλες μας οι κατασκευές συνοδεύονται με εγγύηση και τις συμβουλές μας για ένα ποιοτικό και καλλίφωνο μουσικό όργανο.